steunpunt thuislozenzorg Brussel
FR

De website van la Strada is verhuisd !

"www.lstb.be" wordt vanaf nu : www.lastrada.brussels

Ontdek de nieuwe rubrieken op de nieuwe site.

Enkele snelkoppelingen :

Opgelet! De PILS verhuist pas later.

Enkel PILS kan u hier nog consulteren

Belangrijke mededeling: adreswijzigng PILS - herinschrijving noodzakelijk !

Beste gebruikers van het PILS,

In opvolging van de meldingen van problemen bij het gebruik van het PILS heeft la Strada een aantal technische storingen vastgesteld gelinkt aan de externe server. Het probleem is rechtgezet en het PILS is opnieuw actief in het Frans en het Nederlands.

La Strada heeft bovendien gebruik gemaakt van de technische problemen om een nieuwe, geactualiseerde versie van het systeem te installeren. Deze nieuwe versie van het PILS bevat drie types aan informatie waarvoor u zich kan inschrijven :

  • alle relevante informatie met betrekking tot de verschillende winteropvanginitiatieven

  • de beschikbare plaatsen in de onthaalhuizen

  • een meteorologisch waarschuwingssysteem op basis van informatie van het KMI : weeralarm en maatregelen bij extreme koude, sluiten van parken en openbare ruimtes bij noodweer

 

Om toegang te hebben tot deze nieuwe versie van het PILS : wettelijke verplichting  => officiële toestemming geven om informatie te ontvangen. De wetgeving legt ons op om voorafgaandelijk de toestemming te vragen aan de ontvangers van de informatiestroom. Daarom vragen wij u ons een e-mail te sturen naar newsletter@lastradapils.brussels met de volgende tekst en gegevens : "Ik bevestig mijn toestemming om informatie via PILS te ontvangen/ naam van de organisatie/naam van de contactpersoon/coördinaten"

 

Van zodra wij u toestemming ontvangen, krijgt u toegang tot het nieuwe informatieplatform « lastradapils.brussels » : eenvoudiger, efficiënter en praktischer !

 

Wij maken gebruik van deze mededeling om de uitbreiding van het PILS aan te kondigen : momenteel werkt la Strada aan een toepassing via SMS met een testfase tijdens de eerste semester van 2018. Doel van deze nieuwe toepassing is het optimaliseren van de dienstverlening vanaf de winter 2018-2019. Indien uw organisatie wil deelnemen aan deze test neem dan zo snel mogelijk contact op met :

- Philippe LAMBOTTE : plambotte@lastrada.brussels

- François BERTRAND : fbertrand@lastrada.brussels

dinsdag, 12/12/2017 PILS via   la strada